appeltaart | Gite La Boissiere vakantie in het zuiden van de Ardeche

Bretoense appeltaart

 

 

Werkwijze: Snij de appelen in blokjes. Laat de boter smelten. Leg het bladerdeeg in een taartvorm. Leg de stukjes appel op het bladerdeeg. Meng de gesmolten boter met de ma?zena, de suiker en de vanillesuiker. Doe er 1 ei bij en mix, dan nog een ei en mix en dan nog 1 en mix. Je mag er gerust nog een bij doen. Giet deze bereiding over de appeltjes. Oven voorverwarmen op 180°, 45 min laten bakken. Smakelijk.

    ingrediënten:
  • bladerdeeg
  • 4 appelen
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 100 gr boter
  • 125 gr suiker
  • 35 gr ma?zena
  • 3 eieren

meer recepten

www.thines.zweb.be | webdesign CtrlZ | © CtrlZ 2024